НАШАТА ЦЕЛ

РАЗВИТИЕ НА ПРОФЕСИОНАЛЕН И ЕЛИТЕН АМАТЬОРСКИ ГОЛФ В БЪЛГАРИЯ

ПРО ГОЛФ СПОРТЕН КЛУБ – идея, родена в зората на българския голф, развивана, частично реализирана и най-вече заредена с един арсенал от виждания, желания и много емоция!

След като години наред този проект стоеше и се развиваше в сянка, дойде времето тази голяма, макар и за някои наивна идея касаеща не само голфа, а и целия български спорт, а защо не и начина на живот и отношение към света на Българите, да започне своята същинска реализация…

Ние, Невян Симеонов, Петър Стратиев, Радослав Рашев и Юлиан Спасов, не използваме фразите „Няма да стане!”, „Много е трудно!”, „Пречи ни …”, ние не искаме да чуваме и виждаме загниващото отчаяние на застрашаващо нарастващата част от българското общество, наричаща себе си „реалисти” или „ходещи по земята”…!!!

Ние искаме да гоним нашите цели, които не са НАШИТЕ деца само да тичат с шапки и маркер след големите в спорта, а ТЕ – НАШИТЕ ДЕЦА, да загряват рамо до рамо с шампионите, да подадат ръка на старта и вдигнат купата след финала… Ние искаме българския флаг да се „вее” на първата страница в световните ранглисти!

И излизайки от емоционалната част на това представяне, ние Ви гарантираме – МЕЧТИТЕ ВИНАГИ СТАВАТ РЕАЛНОСТ! ПРОСТО ДРЪЖТЕ ГИ ЖИВИ И РАБОТЕТЕ, РАБОТЕТЕ ЗА МЕЧТИТЕ СИ И НЯМА ДА ИМАТЕ ЕДИН РАБОТЕН ДЕН В ЖИВОТА СИ!!!