Спортен клуб Pro Golf е създаден с цел да насърчава развитието на елитния аматьорски и професионален голф в България. Вече 5 години работим в тази посока и вярваме, че нашите усилия са допринесли за сериозния растеж на нашата млада голф нация в елитния спорт.

Поглеждайки към младите голфъри във всички възрастови групи, убедени, че спорът изгражда шампионите, реализирахме проекта „Pro Golf Bubbles“ – веригата голф турнири за деца и юноши, уникална за страната и региона. Високото ниво на организация и фокусираният в състезанието подход умножиха броя на участниците през годините – започнахме с 10 деца и юноши, достигайки 25 за първата година, за да се изкачим до над 60 участници в събитията през 2019 г..

Следващото голямо предизвикателство пред нас е домакинството на Международният Младежки Шампионат ПРО ГОЛФ. В Спортен клуб Pro Golf смятаме, че ученето и спортът трябва да вървят ръка за ръка и сме убедени, че академичните години са от решаващо значение за спортния растеж на юношите.

Затова въвеждаме JIPGC, за да помогнем да вдъхновим младите голфъри в стремежа им към по-високи постижения. В съответствие с нашата философия, възрастовите категории на турнира съответстват на различните етапи в обучението на играчите.


„Учи и Спортувай“.

Турнирът  умишлено е планиран да се проведе през август, за да привлече юноши – момчета и момичета от цяла Европа и  надяваме се и от други континенти. Избрахме август, като време, когато спортните календари са сравнително спокойни и всички официални събития на EGA ще бъдат завършениш

Игрището-ДОМАКИН

Голф клуб Правец е домакин на дълъг списък от състезания от най-високо ниво, включително Европейски отборен шампионат, Европейското първенство за жени, Европейско първенство за аматьори, Открито първенство на България, Българското Държавно първенство.

Ние ще подготвим всичко за вас, остава да дойдете и да се състезавате. Участвайте в това уникално европейско голф събитие!

Освен че събитието е валидно за Световната Аматьорска Голф Ранглиста /WAGR/ на най-високо ниво, JIPGC ще предоставя на участниците перфектни условия и широк спектър от събития. Присъединете се към нас за традиционни български културни и кулинарни събития, уютно настаняване в 4-звездния хотел RIU Pravets, официална церемония по награждаване, гала-вечеря и младежка дискотека.

Безплатен трансфер от летището

4 дни състезателен голф

Подарък за Добре Дошли

Традиционна българска кухня

Младежка Дискотека

Официална церемония по награждаване