Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Буря от емоции се вихри в българския детски и младежки голф! В неделя, 21-ви април, стартира веригата ПРО ГОЛФ БЪБЪЛС 2019!

За пореден път клубът отчита рекорд в броя на участниците – този път, само до момента, са записани 42-ма състезатели, а до затваряне на регистрацията, което ще се случи в петък вечер (19 април 2019), остават цели 2 дни…

Тази година, благодарение на натрупаният опит, а и на все повечето съмишленици, веригата се очаква да бъде на още по-високо ниво. В организацията, логистиката и визуализациите се включиха още хора, а финансирането е осигурено до последния кръг. Разбира се, мениджърите на веригата отчитат нужда от допълнително повишаване на стандартите, но предвид философията на Про Голф Спортен Клуб това е нормално и логично.

Основният спонсор, Роза Импекс в лицето на г-н Димитър Георгиев и тази година осигури големите награди за победителите от 2018, като шампионът в категория MAXI, Цанко Цанев получава финансиране за международно участие според личният му спортен календар, победителят в MIDI, Борислав Крачанов е финансиран за участие в Откритото Първенство на България по Голф в края на месец май, а победителят в MINI, Артър Росийл вече ползва наградата си, едногодишна програма за подготовка от Про Голф Спортен Клуб, като тренировъчните сесии и програмата са детайлно съгласувани с личният му треньор, Станко Маринов.

Най-голямата новост във веригата тази година е добавянето на нова категория, MINI PLUS, която ще събере състезателите с хендикапи над 16 и навършени 13 години. В новата дивизия ще се играе от червените тийта, а игралните дупки, за разлика от утвърдената вече MINI дивизия, ще бъдат 18. Форматът на игра в MINI и MINI PLUS е стейбълфорт, като всички участници получават еднакъв игрален хендикап, именно 36.

В организацията на турнира тази година ще се включат още повече доброволци, а грижата за визуализациите поемат специалисти от рекламния бранш.

Освен чисто състезателния елемент тази година ще наблегнем и на представянето на възможностите за развитие на младите голфъри. Това ще са беседи и дискусии преди започване на турнира, по време играта (с родителите), както и по време и след церемонията по награждаване и закриване на турнирите. Търсете материалите по темата при нас, на регистрационната маса и в зоната за награждаване и коктейл.

Храната както за игрището, така и за коктейла след турнира е специално поготвена от няколко наши партньори – „Блик“ осигурява напълно безвъзмездно водата и напитките, „MEAT ME”баровете от чисто месо за игрището, „FIT SPO” въглехидратните барове за консумация по време на играта. Сандвичите за деня и храната за коктейла се доставят от ресторант „Камен дел“ с гарантирано високо качество и партньорски условия, а отделно сладкарите на ресторанта ще осигурят специална награда за най-добре представилият се малчуган.

Супата!!! Супата, разбира се е осигурена от майките и бабите… Тази вече традиция отново ще се „разлее“ на халфуей хаус-а с много любов и грижа от „жените“ на клуба!

Гвоздеят на всеки турнир до момента бе, разбира се, тортата. Около огромното лакомство всички разочарования от незадоволително прдставяне или сбъркан удар изчезваха, а усмивките и жадните детски очи караха всеки да се просълзи и да си спомни за онези години когато радостта е била чиста и искрена! Тази година тортите с размер XXL ще бъдат изработвани и подарени от добре известните виртуози в занаята „Мистър Дино“, а голф визията на сладкарските шедьоври е гарантирана от кулинарите в компанията.

Накрая, но не на последно място, искаме отново да благодарим на Голф Клуб „Света София“, Голф Клуб Правец и Пирин Голф и Кънтри Клуб, които за поредна година осигуряват напълно безвъзмездно своите бази и екип за подготовката и провеждането на това така вълнуващо и значимо за израстването на българския голф събитие!

А наградите!!! Наградите ще бъдат връчени от специални хора, хора успели в спорта, бизнеса или просто на огромната сцена на живота!

Очакваме Ви всички – деца и младежи, майки и татковци, баби и дядовци, голфъри и хора, които милеете за бъдещето на този спорт, на 21-ви април край Равно поле да подкрепим и аплодираме бъдещето на българския голф!

Про Голф Спортен Клуб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *