Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Скъпи приятели, състезатели и родители,

Про Голф Спортен Клуб започна четвъртия сезон от официалното си съществуване. На база на досегашният ни опит, нуждите на голф средата и нашата оценка, екипът на клуба би искал да ви запознае с новите инициативи, които ще въведе през новия сезон 2019.

Първо, Про Голф Бъбълс, веригата за деца и младежи, започва тази година с нов регламент. Промените обхващат основно най-малките и са направени с цел създаване на по-обективна конкурентна среда.

Второто нещо, на което си струва да се отдели специално внимание в началото на сезона, са четирите семинара наречени „Про Голф Тайм“, на които младите голфъри, техните родители и всеки който се интересува от спортната подготовка на по-високо и систематизирано ниво може да получи много отговори на незасегнати до момента въпроси, а и да открие някои нови неща за които, най-вероятно, дори и не му е хрумвало….

Трето – Про Голф Ранкингът тази година ще се сдобие с нова категория, а именно за дамите. Добрата новина, че вече има достатъчно много жени в българския голф засегна и изготвяната от Про Голф Спортен Клуб ранглиста и така от 2019 дамите ще имат своя собствена класация за представянето си на голф турнирите.

Другото ново от нас е систематизираната ни гледната точка за развитието на младите състезатели според крайната индивидуална цел на младежите, представена нагледно в методичен материал. „Дървото на Голф Кариерата“ ще бъде представено в отделен материал след няколко дни, а смисълът му може да Ви наведе на сериозни мисли относно развитието на Вашето дете в света на голфа, още от най-ранна възраст.

Също в отделен материал, ще представим конкретни Пакети за спортна подготовка на състезатели. Пакетите са разработени съвместно с нашите треньори и партньори в това начинание. Целта е при желание за подготовка по начините разработени и тествани вече няколко години в клуба да може по-лесно да се ориентирате как и по какъв начин може да Ви предложим нашето „ноу хау“ и да Ви помогнем в бъдещото развитие.

Днес накратко ще Ви представим „Що е то Про Голф Тайм?, а в следващите дни в отделни статии ще Ви представим и останалите новости…

ЗА ПРО ГОЛФ ТАЙМ

Планирали сме четири семинара на Про Голф Спортен Клуб през 2019 година. Тези семинари ще се проведат в Голф Клуб Света София с подкрепата на екипа на клуба, в лицето на международния голф съдия и голф-мениджър Константин Икономов и професионалния голф треньор Борис Чакъров. Представените следващите дни пакети и програми ще бъдат също подробно разяснени по време на семинарите.

Всеки семинар ще съдържа :

  • Теоритична част – запознаване с принципите на спортната подготовка
  • Практическа част – примерна тренировка на един от четирите основни елемента на играта – ДЪЛГА ИГРА, КЪСА ИГРА, ПЪТИНГ И МЕНТАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ (ТАКТИКА И ПСИХОЛОГИЯ) – всеки един от четирите семинара ще е посветен на един елемент
  • Правилата – Косьо Икономов ще представи по атрактивен начин основните, а и най-щикотливите правила в голфа – това ще бъде изключително полезно, както за начинаещите, така и за вече реализираните голфъри

Присъствието и на РОДИТЕЛИТЕ е меко казано ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Ето и датите на семинарите :

Про Голф Тайм 1 – 11 май 2019г.

Про Голф Тайм 2 – 22 юни 2019г.

Про Голф Тайм 3 – 6 октомври 2019г.

Про Голф Тайм 4 – 3 ноември 2019г.

 

Про Голф Спортен Клуб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *