Буря от емоции се вихри в българския детски и младежки голф! В неделя, 21-ви април, стартира веригата ПРО ГОЛФ БЪБЪЛС 2019!

За пореден път клубът отчита рекорд в броя на участниците – този път, само до момента, са записани 42-ма състезатели, а до затваряне на регистрацията, което ще се случи в петък вечер (19 април 2019), остават цели 2 дни…

Тази година, благодарение на натрупаният опит, а и на все повечето съмишленици, веригата се очаква да бъде на още по-високо ниво. В организацията, логистиката и визуализациите се включиха още хора, а финансирането е осигурено до последния кръг. Разбира се, мениджърите на веригата отчитат нужда от допълнително повишаване на стандартите, но предвид философията на Про Голф Спортен Клуб това е нормално и логично.

Основният спонсор, Роза Импекс в лицето на г-н Димитър Георгиев и тази година осигури големите награди за победителите от 2018, като шампионът в категория MAXI, Цанко Цанев получава финансиране за международно участие според личният му спортен календар, победителят в MIDI, Борислав Крачанов е финансиран за участие в Откритото Първенство на България по Голф в края на месец май, а победителят в MINI, Артър Росийл вече ползва наградата си, едногодишна програма за подготовка от Про Голф Спортен Клуб, като тренировъчните сесии и програмата са детайлно съгласувани с личният му треньор, Станко Маринов.

Най-голямата новост във веригата тази година е добавянето на нова категория, MINI PLUS, която ще събере състезателите с хендикапи над 16 и навършени 13 години. В новата дивизия ще се играе от червените тийта, а игралните дупки, за разлика от утвърдената вече MINI дивизия, ще бъдат 18. Форматът на игра в MINI и MINI PLUS е стейбълфорт, като всички участници получават еднакъв игрален хендикап, именно 36.

В организацията на турнира тази година ще се включат още повече доброволци, а грижата за визуализациите поемат специалисти от рекламния бранш.

Освен чисто състезателния елемент тази година ще наблегнем и на представянето на възможностите за развитие на младите голфъри. Това ще са беседи и дискусии преди започване на турнира, по време играта (с родителите), както и по време и след церемонията по награждаване и закриване на турнирите. Търсете материалите по темата при нас, на регистрационната маса и в зоната за награждаване и коктейл.

Храната както за игрището, така и за коктейла след турнира е специално поготвена от няколко наши партньори – „Блик“ осигурява напълно безвъзмездно водата и напитките, „MEAT ME”баровете от чисто месо за игрището, „FIT SPO” въглехидратните барове за консумация по време на играта. Сандвичите за деня и храната за коктейла се доставят от ресторант „Камен дел“ с гарантирано високо качество и партньорски условия, а отделно сладкарите на ресторанта ще осигурят специална награда за най-добре представилият се малчуган.

Супата!!! Супата, разбира се е осигурена от майките и бабите… Тази вече традиция отново ще се „разлее“ на халфуей хаус-а с много любов и грижа от „жените“ на клуба!

Гвоздеят на всеки турнир до момента бе, разбира се, тортата. Около огромното лакомство всички разочарования от незадоволително прдставяне или сбъркан удар изчезваха, а усмивките и жадните детски очи караха всеки да се просълзи и да си спомни за онези години когато радостта е била чиста и искрена! Тази година тортите с размер XXL ще бъдат изработвани и подарени от добре известните виртуози в занаята „Мистър Дино“, а голф визията на сладкарските шедьоври е гарантирана от кулинарите в компанията.

Накрая, но не на последно място, искаме отново да благодарим на Голф Клуб „Света София“, Голф Клуб Правец и Пирин Голф и Кънтри Клуб, които за поредна година осигуряват напълно безвъзмездно своите бази и екип за подготовката и провеждането на това така вълнуващо и значимо за израстването на българския голф събитие!

А наградите!!! Наградите ще бъдат връчени от специални хора, хора успели в спорта, бизнеса или просто на огромната сцена на живота!

Очакваме Ви всички – деца и младежи, майки и татковци, баби и дядовци, голфъри и хора, които милеете за бъдещето на този спорт, на 21-ви април край Равно поле да подкрепим и аплодираме бъдещето на българския голф!

Про Голф Спортен Клуб

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *