Скъпи приятели, състезатели и родители,

Про Голф Спортен Клуб започна четвъртия сезон от официалното си съществуване. На база на досегашният ни опит, нуждите на голф средата и нашата оценка, екипът на клуба би искал да ви запознае с новите инициативи, които ще въведе през новия сезон 2019.

Първо, Про Голф Бъбълс, веригата за деца и младежи, започва тази година с нов регламент. Промените обхващат основно най-малките и са направени с цел създаване на по-обективна конкурентна среда.

Второто нещо, на което си струва да се отдели специално внимание в началото на сезона, са четирите семинара наречени „Про Голф Тайм“, на които младите голфъри, техните родители и всеки който се интересува от спортната подготовка на по-високо и систематизирано ниво може да получи много отговори на незасегнати до момента въпроси, а и да открие някои нови неща за които, най-вероятно, дори и не му е хрумвало….

Трето – Про Голф Ранкингът тази година ще се сдобие с нова категория, а именно за дамите. Добрата новина, че вече има достатъчно много жени в българския голф засегна и изготвяната от Про Голф Спортен Клуб ранглиста и така от 2019 дамите ще имат своя собствена класация за представянето си на голф турнирите.

Другото ново от нас е систематизираната ни гледната точка за развитието на младите състезатели според крайната индивидуална цел на младежите, представена нагледно в методичен материал. „Дървото на Голф Кариерата“ ще бъде представено в отделен материал след няколко дни, а смисълът му може да Ви наведе на сериозни мисли относно развитието на Вашето дете в света на голфа, още от най-ранна възраст.

Също в отделен материал, ще представим конкретни Пакети за спортна подготовка на състезатели. Пакетите са разработени съвместно с нашите треньори и партньори в това начинание. Целта е при желание за подготовка по начините разработени и тествани вече няколко години в клуба да може по-лесно да се ориентирате как и по какъв начин може да Ви предложим нашето „ноу хау“ и да Ви помогнем в бъдещото развитие.

Днес накратко ще Ви представим „Що е то Про Голф Тайм?, а в следващите дни в отделни статии ще Ви представим и останалите новости…

ЗА ПРО ГОЛФ ТАЙМ

Планирали сме четири семинара на Про Голф Спортен Клуб през 2019 година. Тези семинари ще се проведат в Голф Клуб Света София с подкрепата на екипа на клуба, в лицето на международния голф съдия и голф-мениджър Константин Икономов и професионалния голф треньор Борис Чакъров. Представените следващите дни пакети и програми ще бъдат също подробно разяснени по време на семинарите.

Всеки семинар ще съдържа :

  • Теоритична част – запознаване с принципите на спортната подготовка
  • Практическа част – примерна тренировка на един от четирите основни елемента на играта – ДЪЛГА ИГРА, КЪСА ИГРА, ПЪТИНГ И МЕНТАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ (ТАКТИКА И ПСИХОЛОГИЯ) – всеки един от четирите семинара ще е посветен на един елемент
  • Правилата – Косьо Икономов ще представи по атрактивен начин основните, а и най-щикотливите правила в голфа – това ще бъде изключително полезно, както за начинаещите, така и за вече реализираните голфъри

Присъствието и на РОДИТЕЛИТЕ е меко казано ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Ето и датите на семинарите :

Про Голф Тайм 1 – 11 май 2019г.

Про Голф Тайм 2 – 22 юни 2019г.

Про Голф Тайм 3 – 6 октомври 2019г.

Про Голф Тайм 4 – 3 ноември 2019г.

 

Про Голф Спортен Клуб

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *