Тази неделя, 23-ти септември, в 10:00 ще стартират участниците в третия квалификационен кръг от веригата от голф-турнири за деца и младежи до 21 години, ПРО ГОЛФ БЪБЪЛС. Домакин този път ще е красивото ни планинско игрище на Пирин Голф & Кънтри Клуб.

Очакват се повече от 25 участници, които ще се борят да подобрят точките си от квалификационната фаза и да си дадат най-добрия възможен шанс за Гранд Финалите по-късно през месец октомври. Регламентът на веригата събира най-доброто класиране в някои от първите три кръга и точките от „Финалите“. Крайните победители ги очакват големите награди на Про Голф Бъбълс.

В дивизия MAXI, едноличен лидер с максималните 50 точки е Райан Стайков. След него с по 40 точки са Цанко Цанев и Ивана Симеонова. Разбира се, шансовете си запазват и всички други състезатели и участници в третия Бъбълс този уикенд.

Временно класиране дивизия MAXI

Средната дивизия MIDI, с хендикап граници от 8.1 до 16.0, се „раздвижи“ сериозно с преминаването на силно представили се MINI-участници, прехвърлили точките си заработени в първия за годината Бъбълс. Йордан Янакиев се присъедини към Мартин Скокански в челото с 50-те си точки от първия кръг. След тях са Леополд Костильов, Криси Бушева и Мишо Стоев с по 40 точки.

Временно класиране дивизия MIDI

В най-многобройната дивизия MINI води амициозният Кристофър Барнард с 50 т., следван от Емо Ботев с 40 т., Артър Росийл с 36 т. и Алекс Барнард с 26. След тях са цяла плеяда от млади надежди с големи амбиции, от които очакваме положителни изненади.