3/05/2018

Измина вече първият месец от новия голф сезон 2018. Повечето игрища започнаха календара с откриващи турнири, преминали при засилен интерес и проведени при много добри за началото на сезона условия на терените.

През Април, носещите точки за Ранкинга турнири, според новите правила бяха:

  • Откриващият Турнир на Пирин Голф&Кънтри Клуба. (резултати)
  • Откриващият Турнир на Голф Клуб Света София. (инфо тук)
  • Престиж Бизнес и Екохимпром Голф Купа. (резултати)

Припомнете си новите правилa от статията в нашия сайт тук!

В същото време месец май започва ударно. На крайморските ни игрища, и двата турнира посветени на името на собствениците на игрищата им, Георги, ще се броят за Про Голф Ранкинга.

“Свети Георги” ще се празнува и на Лайтхаус и на Трейшън Клифс.

Пирин Голф и Кънтри Клуб, тръгвaт рано с двудевен турнир, носещ 20% повече точки (инфо тук)

Домакините там са предвидили турнири за всеки уикенд от месеца, но все още не знаем дали условията им ще позволяват трупането на точки

„Правец Голф и Спа“ ще се включат с традиционния вече Домейн Бояр (повече инфо тук).

И сега най-новото и най-интересното. От новия сезон, Про Голф Спортен Клуб, съвместно с партниращите голф игрища, ще дава награди на отличилите се в Про Голф Ранкинга голфъри.

Наградите представляват ваучери за безплатни голф игри, за безплатни голф уроци и други. Надяваме се, по този начин да провокираме допълнително състезателия дух у вас а и да ви дадем възможност да разбообразите голф-ежедневието си посещение и игри на другите голф игрища в България … за сега.

И една информция за предстоящото излизане на Ранглистата след Април. Поради новите правила, се налага генерално преизчисление и за миналата 2017 година, което за съжаление ще отнеме малко време и може да доведе до закъснение до средата на м. Май.

Про Голф Спортен Клуб

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *